Wat wij doen: Concept & creatie

Concepten bedenken we voor als je wel een droom hebt, maar geen idee. Je hebt een visie, een missie of simpelweg een uitdaging of opdracht. Maar hoe ga je dat realiseren? Dáár heb je een concept voor nodig. Een allesomvattend idee, wat wij voor jou bedenken, uitwerken en vormgeven.

 

Jouw idee kan het starten van een onderneming zijn, of je missie of opdracht om bepaalde producten en diensten te verkopen. Het resulteert uiteindelijk allemaal in communicatiemiddelen die bedacht, ontwikkeld en ontworpen moeten worden.

 

Het proces begint altijd met een vraag. Stel hem ons, we gaan de uitdaging graag aan!

"Het proces begint altijd met een vraag. Stel hem ons!"

Creatieve concepten

Bekijk hier hoe we voor bijvoorbeeld Visma | Raet (een van de grootste Nederlandse leveranciers van HR- software) de relatiegeschenken, de aankleding van hun jaarlijkse klantendagen en interne signing hebben verzorgd. En hoe we voor Famed (bekend van de nota’s die zij namens medisch specialisten sturen naar zorgconsumenten) hun beursstands vormgaven, een uniek Famed- kwartet maakten en een concept bedachten om hun state-of-the-art online offertetool onder de aandacht te brengen.