GSTALT’ers

Dit gedreven team van GSTALT maakt anderen succesvol

team_image
Arnout Roose - PARTNER

Een perfectionist pur sang. Geeft bedrijven en merken met unieke concepten een herkenbare identiteit en onderscheidende positie in de markt.

team_image
Bauke Korver - PARTNER

Overziet altijd het grote geheel, ook zonder helikopter. De ultieme sparringpartner op strategisch niveau en ijzersterk in planning, prognoses en data.

team_image
Nick van Manen - PARTNER

Stuurt, schakelt en coördineert met een kritisch oog. Brengt bedrijven boven in Google met slimme trucs, een duidelijke structuur en scherpe teksten.

team_image
Adriaan Smith - PARTNER

Deze guru beheerst alles, van PHP en SQL tot Magento. Maakt naast websites en -shops graag technisch maatwerk met API’s en kassa- systemen.

team_image
Arie

De creatieveling onder de creatievelingen. Tekent, schildert, schetst en kliedert tot de perfectie bereikt is. Denkt en droomt in PMS, RGB en CYMK.

team_image
Frank

Doorgewinterde ontwerper met een overactieve rechterhersenhelft. Begint al te tekenen en te schetsen voor je goed en wel uitgepraat bent.

team_image
Mariëlle

De ultieme communicatie- allrounder: weet alles van content, ontwerp en techniek. Beheert klantwebsites alsof het haar tweede natuur is.

team_image
Daphne

Zeldzaam creatieve én gestructureerde dame die moeiteloos ieder creatief concept door elke fase van het proces heen loodst.

team_image
Nick

Razendsnelle content manager die zijn hand niet omdraait voor een complexe Excel met 10.000 samengestelde webshop-producten.

team_image
Niels

Stille wateren, diepe gronden. Een rasechte techneut en aanstekelijk nieuwsgierig wanneer het gaat om de allernieuwste technieken.

team_image
Ali

Een webdeveloper die alle geheimen van programmeren kent. Slaat makkelijk een nacht over om nét die ene afbeelding of button goed uit te lijnen.

team_image
Tim

Technisch onderlegde duizendpoot die het liefste dag in, dag uit stoeit met Javascript, PHP, Frameworks en WordPress. Superhandige vent, die Tim.

team_image
Mathijs

Een echte webdeveloper 3.0. Complexe functionaliteiten of technische koppelingen waar anderen niet uitkomen? Mathijs regelt het.

team_image
Ruben

Ondanks z’n jonge leeftijd weet hij al goed wat hij wil: de allerbeste developer worden die GSTALT óóit heeft voortgebracht!

team_image
Roy

Techneut met een voorliefde voor complexe dashboards en systemen. Moet regelmatig als laatste naar huis worden gestuurd!