GSTALT’ers

Dit gedreven team van GSTALT maakt anderen succesvol

team_image
Arnout Roose - PARTNER

Dromen is zijn beroep. Bedenkt heerlijke concepten en neemt je mee in wat zou kunnen. Of het nou ideeën zijn, naamcreatie of identiteit... laat dat hoofdje maar de vrije loop en je wordt verrast.

team_image
Nick van Manen - PARTNER

Stuurt, schakelt en coördineert met een kritisch oog. Staat altijd paraat óf het is al geregeld. Schakelt net zo makkelijk tussen offline als online. Als je z'n 06 hebt dan ben je een gelukkig mens.

team_image
Maurice van Oeveren - MT

Ultieme sparringpartner op strategisch niveau, daagt je uit en stelt altijd nét die ene vraag. 10 stappen verder en toch de rust zelve. Vertaalt strategie naar praktische oplossingen.

team_image
Julia Vlastuin / Stagiair

Als we muziek zouden schrijven, dan zou Julia de vrolijke noot zijn. Heerlijk om erbij te hebben en haar ontwerp is al net zo sprankelend. Lekker leergierig ook, die komt (of blijft;) er wel...

team_image
Arie de Hoog

De creatieveling onder de creatievelingen. Tekent, schildert, schetst en kliedert tot de perfectie bereikt is. Denkt en droomt in PMS, RGB en CYMK.

team_image
Frank Westenberg

Doorgewinterde ontwerper met een overactieve rechterhersenhelft. Begint al te tekenen en te schetsen voor je goed en wel uitgepraat bent.

team_image
Daphne Davelaar

Zeldzame vondst, creatief én gestructureerd. Loodst elk creatief concept moeiteloos door elke fase. Of ze nou zelf aan het ontwerpen is of haar collega's aan het werk zet, altijd volgens planning en in goed overleg.

team_image
Tim van der Silk

Technisch onderlegde duizendpoot die het liefste dag in, dag uit stoeit met Javascript, PHP, Frameworks en WordPress. Superhandige vent, die Tim.

team_image
Lukas Ezendam / plug-in

Altijd fijn om bij je team te hebben die Lukas. Vrije vogel, vrije geest en dat merk je in zijn designs. Zoekt het randje van de brand guidelines, dat maakt zijn werk altijd een beetje spannend!

team_image
Paulus Egberts / Plug-in

Great minds think alike... of vullen elkaar mooi aan, maar dagen elkaar ook uit. Conceptueel denken en kunnen ontwerpen zijn fijne eigenschappen om het team mee aan te vullen. En dat merken onze relaties ook. Eén van die talenten die GSTALT lekker fris houdt.