Wir sind GSTALTers!

Dit gedreven team van GSTALT // strategie, ontwerp en marketing maakt anderen succesvol

team_image
Arnout Roose

Een perfectionist pur sang. Geeft bedrijven en merken met unieke concepten een herkenbare identiteit en onderscheidende positie in de markt.

team_image
Bauke Korver

Overziet altijd het grote geheel, ook zonder helikopter. De ultieme sparringpartner op strategisch niveau en ijzersterk in planning, prognoses en data.

team_image
Nick van Manen

Stuurt, schakelt en coördineert met een kritisch oog. Brengt bedrijven boven in Google met slimme trucs, een duidelijke structuur en scherpe teksten.

team_image
Adriaan Smith

Deze guru beheerst alles, van PHP en SQL tot Magento. Maakt naast websites en -shops graag technisch maatwerk met API’s en kassa- systemen.

team_image
Arie de Hoog

De creatieveling onder de creatievelingen. Tekent, schildert, schetst en kliedert tot de perfectie bereikt is. Denkt en droomt in PMS, RGB en CYMK.

team_image
Frank Westenberg

Doorgewinterde ontwerper met een overactieve rechterhersenhelft. Begint al te tekenen en te schetsen voor je goed en wel uitgepraat bent.

team_image
Marielle Veenendaal

De ultieme communicatie- allrounder: weet alles van content, ontwerp en techniek. Beheert klantwebsites alsof het haar tweede natuur is.

team_image
Tim van der Slik

Technisch onderlegde duizendpoot die het liefste dag in, dag uit stoeit met Javascript, PHP, Frameworks en WordPress. Superhandige vent, die Tim.

team_image
Jeroen Klumpenaar

Rasechte front-end developer met visie. Schakelt de hele dag door moeiteloos tussen WordPress, Drupal, Symfony en Magento.

team_image
Ruben Jansen

Ondanks z’n jonge leeftijd weet hij al goed wat hij wil: de allerbeste developer worden die GSTALT óóit heeft voortgebracht!

team_image
Mathijs van Velde

Een echte webdeveloper 3.0. Complexe functionaliteiten of technische koppelingen waar anderen niet uitkomen? Mathijs regelt het.

team_image
Daphne Davelaar

Charmante jongedame met het hart op de tong. Bijt zich vast in elke campagne en voelt zich het lekkerst met stapels werk op haar bureau.

team_image
Maarten Bobbeldijk

Een echte techneut in hart en nieren; kauwt het liefst de hele dag op complexe functies. Als je het weet te omschrijven, kan Maarten het bouwen.

team_image
Ali Brown

Een webdeveloper die alle geheimen van programmeren kent. Slaat makkelijk een nacht over om nét die ene afbeelding of button goed uit te lijnen.

team_image
Daniel Albers

Een echt alleskunner. Is helemaal thuis in de wereld van beeld, film en animatie. Schroeft binnen no-time een fancy showreel in elkaar.

team_image
Bas van Dijk

Eigenwijze multimedia designer met oog voor detail, die ook de noeste arbeid niet schuwt. Zorgt dat de klus geklaard wordt!

team_image
Maarten Kumeling

Vrolijke noot met een overdosis creativiteit. Tekent het liefst de hele dag in Illustrator. Tafelvoetballen gaat ‘m vooralsnog minder goed af.

team_image
Niels van de Pol

Stille wateren, diepe gronden. Een rasechte techneut en aanstekelijk nieuwsgierig wanneer het gaat om de allernieuwste technieken.