Wat wij doen: Strategie

Strategie is een breed begrip en omvat vele gebieden. Dus wat kun je verwachten als het om strategie gaat bij GSTALT?

 

Simpel gezegd denken we graag met je mee in vraagstukken en uitdagingen die je hebt voor je onderneming of te realiseren marketingplan. Vragen over het gewenste toekomstbeeld, naamgeving, positionering, onderscheidend vermogen, het opbouwen van een merk of het in de markt zetten van een (nieuw) product en/of dienst.

 

Het advies wat we geven is praktisch, pragmatisch en haalbaar. Soms confronterend, maar elk advies wat we geven is met het oog op jouw belang en succes.

"Strategisch advies wat we geven is praktisch, pragmatisch en haalbaar"

Hoe gaat dat in de praktijk? We luisteren naar je ambitie, stellen vragen, denken na en gaan het gesprek aan. Geen dikke rapporten, vaak wel een presentatie. We zetten jou aan het denken en dan gaan we finetunen en plannen maken. We stemmen van te voren af hoeveel tijd we erin mogen steken; geen financiële verrassingen dus.

Lees hier hoe we voor bijvoorbeeld Hardeveld (een familiebedrijf sinds 1898) de droom van de vierde generatie waarmaakten door ze te helpen de transitie te maken van traditionele kantoorvakhandel naar toekomstbestendige project- en werkplekinrichter, of over Claxion, een nieuwe, regionale leasemaatschappij waar we nieuw merk voor maakten met een heel eigen geluid. En over NOESK, die is uitgegroeid van lokale houtbouwer onder de naam Willemsen Hout tot échte specialist in houten gebintconstructies, en dat nu ook uitstraalt.