Het verhaal van Danielle Stemmer

Een lekker luchtig verhaal.

 

Het uitlaatmeisje van mijn hond is een zeer betrouwbare betrokken vrouw. Eigenlijk mag ik het geen meisje meer noemen, maar toen ze ooit begon was het nog echt een meisje. In het schriftje waarin we communiceren, laat ze altijd weten hoe het humeur van de hond is en of de hond blij en tevreden is of onrustig.

 

Nu kan ze geen baan vinden waarbij ze volledig met honden kan werken, terwijl ze daar echt talent voor heeft. Ze heet nu besloten om verder te studeren en niet voor het gemak een ander baantje te nemen. Ze gaat dus door studeren om haar droom ….met honden werken te verwezenlijken. Dit betekent wel dat ze weinig geld te besteden heeft. Van de bijdrage van GSTALT heb ik een studiepakketje samengesteld om goed van start te gaan met haar studie.

 

– Danielle Stemmer

Het verhaal van Arthur Forster

Toen ik 15 was is helaas mijn broer overleden. Kort daarna ben ik met mijn ouders naar Duitsland verhuisd waar ik iemand ontmoet heb waarmee ik nu nog steeds bevriend ben. Het toeval wil dat ook hij zijn broer heeft verloren.

 

Het bijzondere is dat wij de “broer” rol voor de ander steeds invullen. Zo zijn wij stapmaatjes, elkaars getuigen op bruiloften, peetooms en al wat dies meer zij.

 

Omdat deze ontmoeting dit jaar 43 jaar geleden is heb ik van het geld van GSTALT (met een eigen bijdrage) een Fles 43 gekocht om onze vriendschap te vieren. Onze verbinding gaat nog jaren duren, we zijn namelijk “Broers voor het leven”!

 

– Arthur Forster

Het verhaal van Daphne Davelaar

Maaike een vriendin van me, welke ik eigenlijk de afgelopen maanden te weinig heb gezien en zeker een opsteker kon gebruiken. Sinds afgelopen jaar ligt ze elke 2 maanden een dag in het ziekenhuis voor haar ziekte van Crohn omdat andere medicatie niet werkt. En daarnaast is ze ook nog eens samen gaan wonen met haar vriend. Een paar heftige, drukke maanden waarin ons contact een beetje is verwaterd.

 

De donderdag voor Oud & Nieuw heb ik haar opgebeld en ben ik langs gegaan met een zak oliebollen en windlichtjes voor in haar huisje. We hebben vooral heel veel bij gekletst en lol gehad. Ze was erg verrast en vond het idee achter de ‘verbinding’ heel mooi. We hebben al meerdere afspraken in de planning staan en spreken elkaar ook weer meer : )

 

– Daphne

Hoi,

Leuk dat je je verhaal met ons wilt delen! We zijn benieuwd naar de verbinding die je hebt gemaakt. Op onze website willen we de verhalen verzamelen zodat ook anderen deze kunnen lezen. Geef je ook aan of we je naam mogen noemen of dat je liever je verbinding anoniem deelt? (We gaan het sowieso niet op social media delen).

Je naam

Je email (verplicht)

Je verhaal

Heb je een leuke foto gemaakt? Upload 'm hier!


Mogen wij je verhaal delen?
Ja, mijn verhaal mag gedeeld worden op www.gstalt.nl.Nee, ik wil mijn verhaal enkel met jullie delen.